Hoefsmederij

WERKWIJZE

Een Engels spreekwoord luidt  “ No feet, no horse”.  Dit spreekwoord zegt al dat de hoeven van een paard heel belangrijk zijn.  Het is dus van groot belang dat de hoeven gezond worden gehouden. Dit omdat het voor het paard fijn is om geen pijn te hebben en voor u als eigenaar is het paard dan altijd inzetbaar om te rijden.

Jacob bekapt of beslaat paarden aan huis. Maar voor spoedgevallen of meer complexere zaken waarbij een paard in de gaten gehouden moet worden heeft hij een behandelruimte met stallencomplex waar de paarden tijdelijk kunnen verblijven en dagelijks bekeken kunnen worden.

TARIEVEN
Bekappen  € 40,-
Beslaan voor € 80,-
Beslaan rondom € 110,-
Kalkoengaten €   10,-
Widia stiften €   2,-

 

De prijzen van orthopedisch beslag zijn afhankelijk van de benodigde materialen en de tijd die het in beslag neemt. Hiervoor kan er contact worden opgenomen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Behandeling tegen contante betaling mits anders van te voren te zijn overeen gekomen.
In overleg is het mogelijk een afspraak te maken in het weekend of in de avonduren. Voor spoedgevallen of complexere zaken is het tevens mogelijk om naar de hoefsmederij te komen. Hiervoor kunt u contact opnemen.

Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken: Jacob (06-36141034) of Lonneke (06-13434734)

WILT U IN CONTACT KOMEN MET ONS STUUR DAN EEN BERICHT