Gebitsverzorging

WERKWIJZE

Gebitsverzorging is net zo belangrijk als goede voeding, regelmatige hoefverzorging en een goede huisvesting voor uw paard. Door het gebit gezond te houden kan je paard de voedingsstoffen beter opnemen, het bit beter aannemen en voorkom je verwondingen in de mond van je paard. Tijdige en regelmatige controle is belangrijk. Kleine onregelmatigheden in het paardengebit, zoals een te hoge kies of een haak, kunnen in een beginnend stadium nog gemakkelijk behandeld worden. Als je hier te lang mee wacht kunnen de problemen permanente schade veroorzaken. Om deze reden is tijdige en regelmatige jaarlijkse controle en behandeling noodzakelijk voor onze paarden.

Jacob kan controles en standaard behandelingen op locatie uitvoeren. Indien er tanden getrokken moeten worden kan het verstandig zijn om dit de dagen erna in de gaten te houden in verband met infecties. Om deze reden beschikt Jacob over een behandelruimte met stallencomplex waar de paarden een aantal dagen kunnen verblijven.

Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken: Jacob (06-36141034) of Lonneke (06-13434734)

WILT U IN CONTACT KOMEN MET ONS STUUR DAN EEN BERICHT